Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. "Θα φάνε τα μουστάκια τους" Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος και Ολυμπιακός - ΑΕΚ τα μεγάλα ματς του Κυπέλου Ελλάδος


Κέφια… είχε η κληρωτίδα το πρωί της Δευτέρας (15/1) για την φάση των «8» του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε διπλές αναμετρήσεις, με το πρώτο ματς να γίνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στο Ολυμπιακό Στάδιο.
 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η «μάχη» του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, με το πρώτο ματς να φιλοξενείται στην Τούμπα(Θα παίξουν οι δανεικοί του ΠΑΟΚ?). Το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά θα διεκδικήσει ο Πανιώνιος με την Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ, με τα πρώτα παιχνίδια να γίνονται σε Νέα Σμύρνη και «Ζωσιμάδες», αντίστοιχα.
Συνοπτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
Πανιώνιος - Λαμία
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
ΠΑΣ Γιάννινα - Λάρισα
Τα πρώτα ματς στα προημιτελικά θα γίνουν το τριήμερο 23-25 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς θα λάβουν χώρα δύο εβδομάδες αργότερα, στις 6-8 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.