Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

"ΕΣΠΑΣΑΝ" ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο 2018 και στον 2ο γύρο της Β' Εθνικής κατηγορίας έκανε η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού, κερδίζοντας την Κυριακή 7/1/2018 με 1-3(25-17)(13-25)(20-25)(17-25) στο Κλειστό της Γέφυρας την τοπική ομάδα του Ηρακλή.

Με εξαίρεση το 1ο σετ, ο Μυγδονιακός μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε να διακόψει το αήττητο του Ηρακλή Γέφυρας στην έδρα του που τον είχε οδηγήσει στην 2η θέση μέχρι το τέλος του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα, φάσεις διαρκείας και ποιοτικό volley στους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στις κερκίδες για να τις υποστηρίξουν και υποσχέθηκαν αγωνιστικά, δυναμική συνέχεια στο Πρωτάθλημα Β' Εθνικής μέχρι το τέλος του.
Ο επόμενος αγώνας των Πορτοκαλί είναι εκτός έδρας την Κυριακή 14/1/2018, με αντίπαλο την ομάδα των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων που ηγούνται του Πρωταθλήματος της κατηγορίας.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Λάκη Μαρία (L), Καραγιάννη Θέη, Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Kατερίνα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ: (Μηλοβιανού Ελευθερία) Χαλιαμπάλια Ελένη (C), Μπίτση Βασιλική, Λιλιοπούλου Ευαγγελία, Παπαδοπούλου Πέρσα, Σταυροθεοδώρου Εύα, Κοντονάσιου Δέσποινα, Κοντογιάννογλου Γεωργία (L), Κούγκα Ανδρομάχη (L), Κελπέκη Έφη, , Καφετζή Λίνα, Τερζόγλου Κυριακή, Τζινλή Αναστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.