Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Υποβάλλει παραίτηση ο Κώστας Ζουράρις μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του κατά του Άρη.


Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις με δήλωσή του στο «Βήμα» αναφέρει ότι υποβάλει παραίτηση από υφυπουργός, την οποία θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ThessNews ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ είχε χθες το βράδυ συνομιλία με τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο ο οποίος τον επέκρινε για τις δηλώσεις του λέγοντάς του μεταξύ άλλων ότι κάνει κακό και στο κόμμα αλλά και στην κυβέρνηση. Αποτέλεσμα της χθεσινής συνομιλίας των δύο ανδρών ήταν η δήλωση παραίτησης του κ. Ζουράρι με τον Π. Καμμένο να του δίνει διορία για να το κάνει μέχρι την Τρίτη. 
Οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας άναψαν φωτιές σε όλο το πολιτικό σκηνικό ακόμα και στους ΑΝΕΛ, με τον βουλευτή και αντιπρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Καμμένο να θέτει θέμα παραίτησης του κ. Ζουράρι από την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.