Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΛΥΓΙΣΑΝ ΣΤΟ TIE BREAK Η ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Στο τάι μπρέικ έχασαν την ευκαιρία να κερδίσουν οι νεάνιδες του Μυγδονιακού την αντίστοιχη ομάδα των Μακεδόνων Αξιού, για την 1η αγωνιστική της Β' φάσης του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Την Δευτέρα 11/12/2017 στο ΔΑΚ Μυγδονίας και μετά από έναν αγώνα αντάξιο του υψηλού επιπέδου των αθλητριών της Μυγδονίας, αλλά και των ικανοτήτων των κοριτσιών της ομάδας των Κυμίνων που απαρτίζεται από τρεις αθλήτριες της Α1 και της Εθνικής ομάδας, το τελικό αποτέλεσμα με 2-3(25-23)(23-25)(16-25)(25-23)(8-15)δικαίωσε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για το ντέρμπυ.
Δυνατά ξεκίνησε ο Μυγδονιακός το 1ο σετ φτάνοντας σχετικά εύκολα στο 8-7, αλλά δέχτηκε αντεπίθεση στη συνέχεια και μέχρι το 11-16. Αλλάζοντας τακτική ισορρόπησε το σετ στο 18 -18 και από εκεί το τελίωσε σχετικά εύκολα με 25-23.
Αντίστροφα από το 1ο σετ ξεκίνησε το 2ο για το Μυγδονιακό, αλλά βρήκε γρήγορα ρυθμό και πόντο - πόντο (8-8, 15-16, 18-18, 23-22) έφτασε κοντά στο να το κερδίσει. Μικρά λάθη και λεπτομέρειες επέτρεψαν στην αντίπαλη ομάδα να το πανηγυρίσει.
Με καλύτερη ψυχολογία και λιγότερο άγχος τα κορίτσια των Μακεδόνων Αξιού βρήκαν λύσεις επιθετικά στο 3ο σετ και επέβαλαν το δικό τους ρυθμό (2-8, 12-16), ενώ η προπονήτρια κα Τρύψια βρήκε ευκαιρία να ξεκουράσει τις βασικές της και να δώσει αγωνιστικό χρόνο, ως συνηθίζει, στις παγκορασίδες της ομάδας.
Με πολύ άγχος ξεκίνησε το 4ο σετ, αφού για ακόμη μία φορά οι Πορτοκαλί βρέθηκαν πίσω στο σκορ (4-8, 8-13), αλλά υποχρέωσαν τις αντιπάλους τους να δεχτούν 8 σερί συνεχόμενους πόντους μέχρι το 16-13. Σε ρώσικη ρουλέτα από το 21-21 παίχτηκε εώς το τέλος του το σετ που έστειλε τις δύο ομάδες στο tie break.
Με άσσο ξεκίνησε ο Μυγδονιακός το 5ο σετ, αλλά οι τρεις πιο έμπειρες αθλήτριες των Μακεδόνων Αξιού πήραν πάνω τους όλες τις προσπάθειες, υποχρεώνοντας μετά το 3-8 τις νεάνιδες του Μυγδονιακού σε συνεχόμενα λάθη και χαρίζοντας έτσι τους βαθμούς της νίκης στην φιλοξενούμενη ομάδα.
Έχοντας κερδίσει έναν πολύτιμο βαθμό από το ντέρμπυ, η προσοχή όλων είναι πλέον στραμένη στον επόμενο αγώνα της Δευτέρας 18/12/2017 (*έγινε αλλαγή ημέρας διεξαγωγής για Τρίτη 19/12/2017) με το ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, που είχε "κλέψει" το μοναδικό χαμένο σετ από τον Μυγδονιακό στην Α' φάση του Πρωταθλήματος.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Καραγιάννη Θέη (C), Μυλωνά Άννα, Καραντάκη Δήμητρα, Λάκη Μαρία, Χατζησακούλα Χριστίνα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Δάκου Λιάνα (L), Κυρμανίδου Μαρία (L), Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μαράνα Γεωργία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Κωστοπούλου Γεωργία, Λεούδη Δήμητρα.
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ: (Σκουλικάρης Εμμανουήλ) Καραφουλίδου Άλκηστις (C), Μπορμπόκη Ε., Μόσχου Ειρήνη, Μητακίδου Γ., Καλτσώνη Ζωή, Παπαδοπούλου Μαριαλένα, Μπέγκα Σ.(L), Μελιγγάνη Α.(L), Καραφυλίδου Ε., Αντωνιάδου Α., Πόντικα Θ., Δορούκα Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.