Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ - ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΝΘΟΥΛΑ


Μια φορά κι έναν καιρό, σ' ένα τόπο όχι πολύ μακρινό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη στο Δρυμό, δύο ομάδες αγωνίστηκαν για έναν καλό σκοπό. Με αυτό τον τρόπο ξεκινάει η μικρή αθλητική Χριστουγεννιάτικη ιστορία που συνέβη το Σάββατο 23/12/2017 το βράδυ στο ΔΑΚ Μυγδονίας με πρωταγωνιστές αθλήτριες, προπονητές, διαιτητές και ανθρώπους του volley.

Οι ομάδες των γυναικών του Μυγδονιακού και των νεανίδων του Άρη Θεσσαλονίκης αγωνίστηκαν με μοναδικό σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της μόλις 2.5 ετών Ανθούλας Γιάμπαστου που χρήζει άμεσης ανάγκης νοσηλείας σε ειδικό κέντρο. Με χαρά η οικογένεια του Μυγδονιακού, ως διοργανωτής αυτής της φιλανθρωπικής ενέργειας, υποδέχτηκε στο γήπεδο πλήθος ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Θεσσαλονίκης, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει και ότι όλοι μαζί μπορούμε.
Άξιοι συμπαραστάτες και παρόντες σε αυτή την προσπάθεια εκπρόσωποι του Δήμου Ωραιοκάστρου, των τοπικών Κοινοτήτων, ομάδων volley, του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Β.Ε. Θεσσαλονίκης και της Ενωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας.
Για την ιστορία, τα κορίτσια του Άρη νίκησαν με αποτέλεσμα 1-3(22-25)(22-25)(25-13)(21-25) σε μία φιλική αναμέτρηση που είχε πολλές ωραίες φάσεις και διεξήχθει σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Μετά το τέλος του αγώνα η αρχηγός του Μυγδονιακού Τσιτσιπλάμη Ελένη παρέδωσε τιμητική πλακέτα συμμετοχής για την ομάδα νεανίδων του Άρη, στην αρχηγό της Πήττα Λαμπριάννα.
Ο Πρόεδρος του ΑΕΣΜ κος Λάκης Βασίλης και το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν καταρχήν την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα, αυτούς που παρακολούθησαν την φιλική αναμέτρηση, αλλά και όσους μέσω αυτής της εκδήλωσης υποστήριξαν οικονομικά την οικογένεια Γιάμπαστου για να έχει περισσότερες ευκαιρίες η μικρή Ανθούλα στη ζωή της.
Ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλο τον φίλαθλο κόσμο, μα πάνω από όλα ευχή μας είναι όλα τα παιδιά και οι οικογένειες που ταλαιπωρούνται από οποιοδήποτε λόγο αυτές τις Άγιες ημέρες, να βρίσκουν πάντα δίπλα τους ανθρώπους για να τους βοηθήσουν. Ας είναι ο αθλητισμός ένα μέσο για να γίνουν οι ευχές αυτές, πραγματικότητα! Γιατί μόνο #ολοιμαζιμπορουμε.
Διαιτητές: Δεληκωστίδης Σωτήρης, Σταυριανίδης Θεόφιλος, Εμμανουηλίδου Δωροθέα.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Άντζυ Τρύψια, Λάκη Ειρήνη, Σταλιόπουλος Ιωάννης) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αξάρη Αναστασία, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Λάκη Μαρία (L), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Καραγιάννη Θέη, Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Κωστοπούλου Γεωργία.
ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: (Τσαϊρέλης Ιωάννης, Γιαννάκης Ιωάννης) Πήττα Λαμπριάννα (C), Ζωίδου Ελπινίκη, Αλεξάκου Ευφροσύνη, Καθάριου Αριάδνη, Γουγούση-Καμάτσο Κωνσταντίνα, Μπάκα Έλενα, Χίτζιου Μαρία  (L), Ζηρίδου Μαρία, Ντάντουλα Αθηνά, Βάνη Αναστασία, Λιούμη Δέσποινα, Σιδοπούλου Έλενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.