Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Τρόφημα απο την ΕΠΩΦ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ 


Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ παρέδωσε χθες, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, εξήντα (60) δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου. Με την κίνησή του αυτή ο σύλλογός μας αποδεικνύει έμπρακτα για πολλοστή φορά το ενδιαφέρον του για κοινωνική δράση, η οποία μέχρι σήμερα υλοποιείται από ένα πλέγμα δραστηριοτήτων όπως: τράπεζα αίματος- συλλογή πλαστικών καπακιών- δενδροφυτεύσεις κ.λ.π.
Την παραλαβή των δεμάτων για λογαριασμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Παιδείας και Αθλητισμού κ. Πέτρος Αταμιάν.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για τη συγκέντρωση των προαναφερθέντων ειδών, γεγονός που μας δίνει την ηθική ικανοποίηση ότι συμβάλλουμε στο ελάχιστο στην προσωρινή- έστω- ανακούφιση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη υποστήριξης.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και η Νέα Χρονιά να είναι εποικοδομητική και αισιόδοξη, με υγεία και χαμόγελα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                                 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.