Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ο Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Γ. ΖΑΚΟΣ ΑΒΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ!







Η εταιρεία Γ. ΖΑΚΟΣ ΑΒΕΕ και ο Δ. Α. Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ένωσαν τις δυνάμεις τους, για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την ανάδειξη αξιών, όπως η ομαδικότητα, το ήθος και ο σεβασμός.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα του Δ. Α. Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, «η ευγενική χορηγία της εταιρείας Γ. ΖΑΚΟΣ ΑΒΕΕ στον ιματισμό του τμήματος ποδοσφαίρου ανδρών έχει ως στόχο την ανάδειξη του ποδοσφαίρου, τονίζοντας τον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό του ρόλο, με σκοπό να προσελκύσει περισσότερα παιδιά και νέους στο άθλημα».

Το Δ.Σ. του Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ευχαρίστησε τον κο Γιώργο Ζάκο μάνατζερ της εταιρείας Γ. ΖΑΚΟΣ ΑΒΕΕ και δήλωσε σχετικά:

"Από σήμερα το ποδόσφαιρο πηγαίνει χέρι - χέρι με μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις στον κλάδο της κατασκευής βυτίων, δεξαμενών και ανοξείδωτων κατασκευών Γ. ΖΑΚΟΣ ΑΒΕΕ και την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του συλλόγου μας."

Ο Σύλλογος μας από τη δημιουργία του, έχει ως στόχο την καλλιέργεια της αθλητικής και της ποδοσφαιρικής παιδείας και ταυτόχρονα να παρέχει τις καλύτερες προϋποθέσεις σε κάθε αθλητή για να αναδείξει το ταλέντο του και να μάθει τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.