Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Αλλάζουν ώρες τα δρομολόγια λεωφορείων ΟΑΣΘ!

Είναι γνωστό πως τα προβλήματα με τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ βρίσκονται σε έξαρση με μεγάλες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. Όπως ενημερώνει η διοίκηση του ΟΑΣΘ με μία λιτή ανακοίνωση προχωρά σε ανασχεδιασμό… όλων των δρομολογίων και καλεί τους επιβάτες να ενημερώνονται για τις νέες ώρες που θα περνούν τα λεωφορεία από τις στάσεις.
Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ αναφέρει: «Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι ο Ο.Α.Σ.Θ βρίσκεται σε διαδικασία αναπροσαρμογής των δρομολογίων όλων των λεωφορειακών γραμμών με στόχο τη βελτίωση της παρεχόμενης εξυπηρέτησης.
Για το λόγο αυτό τα δρομολόγια μεταβάλλονται ανάλογα με την επιχειρησιακή δυνατότητα του Ο.Α.Σ.Θ. και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Για τις ακριβείς ώρες διέλευσης των λεωφορείων από τις στάσεις μπορείτε να ενημερώνεστε από την επιλογή "ΕΡΓΑΛΕΙΑ", "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΗΣ", "ΑΦΙΞΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ" της ιστοσελίδας του Ο.Α.Σ.Θ. (δείτε ΕΔΩ) ή από την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα Ο.Α.Σ.Θ. bus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.