Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ


Εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), κ. Λεωνίδα Μπακούρα και στελεχών της με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Α. Γαβότση, με σκοπό την μεταφορά αιτήματος των κατοίκων των περιοχών της Γαλήνης, της Λητής, του Δρυμού και του Μελισσοχωρίου, αλλά και του Πενταλόφου και της Νεοχωρούδας για ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου ώστε να μπορούν οι πολίτες να απολαμβάνουν τα οφέλη της χρήσης του.

Ο κ. Μπακούρας ανέφερε ότι στο Δήμο Ωραιοκάστρου έχει αναπτυχθεί δίκτυο μήκους 53,5 χλμ και συνεχώς πραγματοποιούνται νέες επενδύσεις για να εξυπηρετηθούν περισσότεροι δημότες, ενώ για την περιοχή της Γαλήνης ήδη υπάρχει δίκτυο διανομής αερίου το οποίο αναπτύσσεται σύμφωνα με τις αιτήσεις ενδιαφέροντος των πολιτών.
Στη συνέχεια τόνισε ότι «αναφορικά με την οποιαδήποτε ανάπτυξη σε νέες περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου, όπως στη Λητή, στον Δρυμό και στο Μελισσοχώρι αλλά και στον Πεντάλοφο και στην Νεοχωρούδα αυτή μπορεί να αξιολογηθεί για ένταξη στο επόμενο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, μετά από την απαραίτητη συλλογή αιτήσεων από τους δημότες, ώστε να πραγματοποιηθεί μελέτη για την αποτύπωση του συνολικού ενδιαφέροντος των πολιτών».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης τόνισε ότι «ευελπιστώ ότι η σχεδιαζόμενη από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) επέκταση φυσικού αερίου σε περιοχές του διευρυμένου δήμου θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις τοπικής ανάπτυξης στο δήμο μας». «Το φυσικό αέριο είναι ευπρόσδεκτο τόσο για τους δημότες όσο και για τις επιχειρήσεις του δήμου μας οι οποίες θα ωφεληθούν πολλαπλά από την χρήση του», συμπλήρωσε ο κ. Γαβότσης.
Για την εξυπηρέτηση πελατών της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο όπου για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με ζητήματα νέων συνδέσεων & κατασκευών οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 11 150.



Τα νέα σημεία εξυπηρέτησης πελατών λειτουργούν από 01/01/2017 στις παρακάτω διευθύνσεις:
Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας:
  • Θεσσαλονίκη: Μοναστηρίου 256 και Δ. Γληνού 7
  • Λάρισα: Φαρσάλων 219
  • Βόλος: Γ. Καρτάλη 32
  • Καρδίτσα: Ταλιαδούρου 18
  • Τρίκαλα: Συγγρού 33





ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.