Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Αστέριος Γαβότσης-Δήμαρχος Ωραιοκάστρου: «Από την πρώτη στιγμή εξέφρασα την αντίθεσή μου στην ενδεχόμενη δημιουργία σταθμού διοδίων στην εξωτερική περιφερειακή»

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την ενδεχόμενη δημιουργία σταθμού διοδίων στην εξωτερική περιφερειακή ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Η ενδεχόμενη δημιουργία σταθμού διοδίων στην εξωτερική περιφερειακή με βρίσκει πλήρη αντίθετο. Από την πρώτη στιγμή που υπήρξαν παρόμοια δημοσιεύματα, τον Αύγουστο του 2015, είχα εκφράσει την αντίθεσή μου και είχα ζητήσει συνάντηση με τους δημάρχους των όμορων δήμων ενώ επισκέφθηκα τα γραφεία της Εγνατίας Οδού, όπου και μου γνωστοποιήθηκε από τους εκπροσώπους της ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτό.
Το θέμα πλέον επανέρχεται με νέα δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για δημιουργία σταθμού διοδίων στο τμήμα της εξωτερικής περιφερειακής μεταξύ κόμβου ΤΙΤΑΝ και κόμβου Διαβατών μετά και την ολοκλήρωση της παραχώρησης της Εγνατίας Οδού σε ιδιώτες.

Είναι αδιανόητο και θα πρέπει όλοι οι αρμόδιοι να επανεξετάσουν τη δημιουργία σταθμού διοδίων λαμβάνοντας υπόψη ότι Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο η πόλη αλλά εκτείνεται από την περιοχή της Νέας Μηχανιώνας έως και την περιοχή της Χαλκηδόνας. Δεν μπορούν οι κάτοικοι όλων αυτών των περιοχών να πληρώνουν καθημερινά διόδια. Σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο, κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο. Ζητώ την παρέμβαση των αρμοδίων, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.