Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 16 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ PDF | Εκτύπωση | E-mail

dsc_7914modΜε τυπικά γηπεδούχο την ομάδα των Μαχητών Πεύκων βρέθηκαν αντιμέτωπες σήμερα 17/3/2017 στο ΔΑΚ Μυγδονίας οι Παγκορασίδες του Μυγδονιακού και πήραν το προβάδισμα για την πρόκρισή τους στις 16 ομάδες της επόμενης φάσης.

Με το σημερινό νικηφόρο αποτέλεσμα 3--0(25-13)(25-12)(25-13) και μία ακόμη νίκη απέναντι στην ίδια ομάδα, θα σφραγιστεί το εισιτήριο του Μυγδονιακού για την Γ' φάση του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων.
Αν και αγωνιστικά φάνηκαν προετοιμασμένες οι Παγκορασίδες των Μαχητών, δεν βρήκαν τελικά τρόπους να αντιδράσουν στα πιεστικά σερβίς και τις γρήγορες επιθέσεις που δέχτηκαν, με αποτέλεσμα και τα τρία σετ να εξελιχθούν με παρόμοιο τρόπο.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Τρύψια Άντζυ) Χατζηευστρατίου Κατερίνα (C), Ευφραιμίδου Εβελίνα, Λεούδη Μηλένα, Καραντάκη Δήμητρα, Κυρμανίδου Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Γιάμπαστου-Πουλέκα Κατερίνα, Χατζηαστερίου Μαρία, Περκατή Στέλλα, Κωστοπούλου Γεωργία, Λάκη Μαρία, Μαρανά Γεωργία.
ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ : (Χρηστόφ Χ.) Σιλιβέρδη Μ., Καιμασίδου Ε., Μικρομάστορα Θ., Βουλγαρόγλου Δ., Τσομπανοπούλου Α., Ιωαννίδου Ρ., Τσολακίδου Δ., Καζάνη Α., Τσολακίδου Δ., Διακάκη Φ., Βελώνη Ε., Πούλιου Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.