Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Καιρός: Ανατροπή - σοκ για τον χιονιά από τον Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός: Πρωτοφανές κύμα ψύχους θα σαρώσει τη χώρα σε λίγες ώρες – Η Ελλάδα θα θυμίζει Σιβηρία – Χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας – Στους -20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Καιρός για νέο χιονιά – Το φαινόμενο «Αριάδνη» πλησιάζει τη χώρα μας – Έρχονται πολικές θερμοκρασίες και χιόνια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
Μπορεί οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης να περιμένουν ο χιονιάς να σκεπάσει τα πάντα στη συμπρωτεύουσα, ωστόσο, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου έρχεται… να τους απογοητεύσει.
Με σημερινό του μήνυμα στο Facebook, o Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι «στη Θεσσαλονίκη η πιθανότητα μειώθηκε ακόμα περισσότερο για κάποια αξιόλογη χιονόπτωση».

Δείτε τι έγραψε στο Facebook


Το ψύχος έρχεται- οι χιονοπτώσεις όμως θα έχουν πολύ πιο επιλεκτικό χαρακτήρα..
Καλημέρα φίλες και φίλοι! Δεν έχουν αλλάξει ΄και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία όσον αφορά στο κύμα ΄ψυχους που αναμένεται από τις νυχτερινές ώρες αύριο πρώτα στα βόρεια και από τα Θεοφάνια στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οπως ανέφερα όμως και χθες οι αναμενόμενες χιονοπτώσεις δείχνουν να είναι αρκετά πιο περιορισμένες και γεωγραφικά και από πλευράς έντασης. Στη Θεσσαλονίκη η πιθανότητα μειώθηκε ακόμα περισσότερο για κάποια αξιόλογη χιονόπτωση μέσα στη νύχτα προς τα Θεοφάνια αλλά και κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας όπου δεν αποκλείεται να επικρατήσει κατά περιόδους μόνο κάποια συννεφιά..
Για την πιθανότητα χιονοπτώσεων στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και σε περιοχές της Αττικής από το Σάββατο θα υπάρξουν λεπτομέρειες μετά το μεσημέρι σήμερα...
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.