Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

img_7598modΣήμερα Σαββάτο 14/1/2017 για τον Γ΄ όμιλο της Γ΄ φάσης του πρωταθλήματος κορασίδων στο ΔΑΚ Μυγδονίας η ΕΛΠΙΔΑ Αμπελοκήπων κέρδισε το Μυγδονιακό με σκορ 0—3.

Τα κορίτσια του Μυγδονιακού μακριά από παλαιότερες καλές εμφανίσεις τους φαινόταν ότι μπορούσαν να σταθούν αντάξια των αντιπάλων τους. Και στα τρία όμως σετ ενώ ήταν μαζί στο σκορ κάπου κολλούσαν και τους ξέφευγαν τα κορίτσια της Ελπίδας και τους έπαιρναν τα σετ.


Οι αθλήτριες του Μυγδονιακού θα πρέπει να είναι χαρούμενες που έφτασαν στις 16 και οι περισσότερες έχουν ακόμα 2 και 3 χρόνια στο πρωτάθλημα κορασίδων. Ούτε και να στεναχωριούνται που έχασαν από την Ελπίδα, μια ομάδα με ιστορία και επιτυχίες στα αναπτυξιακά τμήματα και πρόσφατα Πανελληνιονίκης.
Ψηλά το κεφάλι κορίτσια έχετε πολύ μέλλον !!!!!
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Καραγιάννη Θέη (C), Φούρα Ξανθή, Λάκη Μαρία, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλα, Καραγιαννίδου Λαμπρινή, Χατζηαστερίου Μαρία (L) Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Κωστοπούλου Γεωργία.
ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ : (Τεμελούδης Γεώργιος) Αμπεριάδου Μ., Σουπιώνη Ι., Ταυλίκου Ε., Αθανασιάδου Ε., Γκόλτσιου Γ., Αρμούτση Μ., Παπάζογλου Αν., Ιασωνίδου Στ. (L), Αρμούτση Τ., Γούση Ηλ., Λιούτα Δ., Τάτση Στ., Δριντσούδη Μ., Ευγενίδου- Καραδημητρίου (L).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.