Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΟΚ: Με Ξάνθη ή ΟΦΗ στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο νικητής του ζευγαριού Ξάνθη-ΟΦΗ θα είναι ο αντίπαλος του Δικεφάλου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί είτε στην Ξάνθη είτε στο Ηράκλειο το τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός της Τούμπας στις 28 Φεβρουαρίου ή το πρώτο διήμερο του Μαρτίου.

Στην πρώτη αναμέτρηση η Ξάνθη πήρε εντός έδρας νίκη με 1-0 και έχει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Γεντί Κουλέ, που θα διεξαχθεί στις 31 Ιανουαρίου στις 16:00.

Δεν έβγαλε ντέρμπι στους "8" του κυπέλλου!

Χωρίς ντέρμπι και η φάση των "8" του κυπέλλου Ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Παρασκευής! Οι μεγάλοι, εφόσον προκριθούν όλοι από τους "16", θα έχουν φαινομενικά εύκολες αποστολές, στην προσπάθεια για πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια.
Μπορεί να μη γνωρίζουμε ακόμη τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην προημιτελική φάση του κυπέλλου, ωστόσο η κλήρωση έγινε κανονικά και από τη διαδικασία δεν προέκυψε ντέρμπι.
Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν:
ΠΑΣ Γιάννινα ή Πλατανιάς - ΑΕΚ ή Λεβαδειακός
Ξάνθη ή ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός ή Αρης - Ατρόμητος ή Λαμία
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός ή Κισσαμικός
*Σημειώνεται πως τα πρώτα ματς των "8" θα γίνουν 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου και οι αγώνες ρεβάνς στις 28 Φεβρουαρίου, την 1η και στις 2 Μαρτίου.
Αναλυτικά τα παιχνίδια που εκκρεμούν είναι (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων):
Τρίτη 31/1
16:00 ΟΦΗ - Ξάνθη (0-1)
Τετάρτη 1/2
15:00 Κισσαμικός - Παναθηναϊκός (0-3)
17:15 Ατρόμητος - Λαμία (2-2)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς (0-1)
19:30 ΑΕΚ - Λεβαδειακός (1-0)
Πέμπτη 2/2
19:30 Ολυμπιακός - Άρης (1-1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.