Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Γονείς στο Ωραιόκαστρο: Κανένα προσφυγόπουλο στο σχολείο -Αλλιώς θα απέχουν τα δικά μας παιδιά.

Συνέλευση πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής οι κάτοικοι του δήμου Ωραιόκαστρου έξω από  το 1ο Δημοτικό σχολείο, δηλώνοντας αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε κανένα προσφυγόπουλο να ενταχθεί σε σχολείο του δήμου.

Μετά την συγκέντρωση και τις ομιλίες, έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και έκαναν έπαρση της σημαίας. Σύμφωνα με thestival, όπως λένε τα δικά τους παιδιά αντιμετωπίζουν ήδη μεγάλα προβλήματα που δεν έχουν λυθεί,  όπως το ότι κάνουν μαθήματα σε λυόμενα. Οι κάτοικοι, μάλιστα, προειδοποιούν πως αν παιδιά προσφύγων παρακολουθήσουν μαθήματα στα σχολεία του Ωραιόκαστρου, τα δικά τους θα απέχουν από το μάθημα.




Παράλληλα, τάσσονται υπέρ της κίνησης γονέων να τοποθετήσουν λουκέτα σε σχολείο της Μυτιλήνης, ώστε να δηλώσουν έτσι την αντίθεσή τους για το θέμα. Δεν διστάζουν, δεν, να δηλώσουν ότι κι εκείνοι θα προχωρήσουν σε ανάλογη πράξη και θα υποστηρίξουν παρόμοιες ενέργειες στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.