Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΜΗΝΕΣ

dsc04961lowΜετά από 20 μήνες έχασε τελικά η ομάδα του Μυγδονιακού το αήττητο της. Η προηγούμενη της ήττα ήταν το Φεβρουάριο του 2015 στα Μουδανιά στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας. Σήμερα Κυριακή 23/10/2016 στο γήπεδο του Ν. Ρυσίου ο Μυγδονιακός έχασε από την τοπική Αναγέννηση με 3—1 (19-25) (25-22)(25-17)(25-22).

Η ομάδα του Ν. Ρυσίου πολύ ενισχυμένη σ’ όλες τις θέσεις με έμπειρες παίκτριες ξεκίνησε τον αγώνα θεαματικά και παρ’ ότι προηγήθηκε με 19-13 έχασε το σετ εξίσου θεαματικά μετά από ένα σερί 11 σερβίς από την Τσιτσιπλάμη του Μυγδονιακού.
Η ομάδα του Μυγδονιακού φανερά αποδυναμωμένη από τις δυο απουσίες των βασικών παικτριών της, Πρόνινα και Πατέλη, δεν άντεξε την πίεση των έμπειρων αθλητριών του Ν. Ρυσίου και έχασε και τα τρία επόμενα σετ και μαζί τον αγώνα.
Η προπονήτρια κυρία Άντζυ έκανε διάφορες αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις αλλά δεν μπόρεσε να ξανακάνει την ανατροπή όπως το πρώτο σετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια στιγμή στην ομάδα του Μυγδονιακού έπαιζαν τρεις πολλά υποσχόμενες 13χρονες αθλήτριες, η Καραντάκη Δήμητρα, η Λάκη Μαρία και η Ρωφαλίκου Στέλλα.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Μποσταντζόγλου Ελένη, Τσιτσιπλάμη Ελένη, Βεργή Γωγώ, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκη, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Φούρα Ξανθή, Λάκη Ειρήνη, Λάκη Μαρία, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : (Μητρούδης Β.) Ριζοπούλου Ινκα, Φουτσιτσάκη Δώρα (λ), Βασιλάκη Μαρία (λ), Καραγιαννοπούλου Τζίνα, Κομνίνο Σιμόνα, Τσόγκα Στυλιανή, Φασουλή Μαρία, Αράμη Σοφία, Μπήκου Ιωάννα, Γιαννεγάκη Ηλιάνα, Γαύρου Φωτεινή, Τσιακλάγκανου Μάγδα, Σάγκοβιτς Δήμητρα, Καρακονπάνου Μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.