Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Αστέριος Γαβότσης: «Έγινε παρερμηνεία των όσων είπα στη συγκέντρωση στο Μελισσοχώρι»

Με αφορμή την παρερμηνεία των λεγομένων του κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συγκέντρωσης δημοτών που πραγματοποιήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο δημοτικό διαμέρισμα Μελισσοχωρίου του δήμου Ωραιοκάστρου ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Έγινε παρερμηνεία των όσων είπα στη συγκέντρωση στο Μελισσοχώρι λόγω της έντασης της στιγμής. Σε καμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να προκαλέσω, και σε καμία περίπτωση δεν προκαλώ οποιονδήποτε σε διάπραξη μη νομίμων ενεργειών παρά μόνο φροντίζω για την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών.

Όλοι μαζί θα πρέπει στα πλαίσια της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης να αντιμετωπίσουμε το προσφυγικό ζήτημα και τα προβλήματα αυτού», δήλωσε ο κ. Γαβότσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.