Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Περιβαλλοντικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

Ανακοίνωση  νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, μετά την παραίτηση του προέδρου του από την θέση του και από μέλος του ΔΣ, συνήλθε σε  κλειστή  συνεδρίαση με την παρουσίαση και του πρώτου εφεδρικού από τις εκλογές της 25/11/2015 κ. Αποστολίδη Νικολάου και συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:
Πρόεδρος:       Τσακίρης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Ζαχαρίου Δημήτρης
Γραμματέας:    Εμμανουηλίδης Γεώργιος
          Ταμίας:             Μακρή Ευαγγελία
Μέλη ΔΣ:         Κέπετζη Ειρήνη
  Παπαιωάννου Νικόλαος
  Αποστολίδης Νικόλαος
            Τα τελευταία χρόνια είχαμε τη χαρά να βλέπουμε το Σύλλογο να εδραιώνεται και να αναπτύσσεται καθημερινά με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες. Το ΔΣ αναγνωρίζει την μοναδική προσφορά του απερχόμενου προέδρου και τον ευχαριστεί θερμότατα, καθώς από την ίδρυση του συλλόγου το 2011 αποτέλεσε την σταθερή δύναμη, την ψυχή και την προοπτική του συλλόγου.
Ο Σύλλογος με το νέο ΔΣ συνεχίζει το έργο του, σύμφωνα με τις επιταγές του καταστατικού του, με πολιτιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις – πρωτοβουλίες, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μελών του αλλά και του τόπου μας συνολικά.
                                                            Ωραιόκαστρο 20 Σεπτεμβρίου 2016


Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.