Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

"ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

Στο ΔΑΚ Μυγδονίας "Παναγιώτης Νέτσικας" στο Δρυμό ο φιλές μπήκε ξανά στη θέση του, αφού εδώ και λίγες μέρες η γυναικεία ομάδα, κορασίδες, νεανίδες και παγκορασίδες του Μυγδονιακού ξεκίνησαν τη δεύτερη φάση της προετοιμασίας τους.
239_1_lowΛίγες ημέρες νωρίτερα, σε πρώτη φάση, τα κορίτσια της κας Άντζυ Τρύψια ακολούθησαν εντατικό πρόγραμμα ασκήσεων στο χόρτο του ποδοσφαιρικού γηπέδου Λητής, όπου αγωνίζεται ο Α.Σ. Μακεδονικος. Οι εξαιρετικά καλές καιρικές συνθήκες δε βοήθησαν στο να ξεπεραστεί εύκολα η καλοκαιρινή ράθυμη διάθεση των αθλητριών, αυτό που βοήθησε όμως ήταν οι αυστηρές οδηγίες της προπονήτριας τους.
Με δεδομένο ότι οι ομάδες των Νεανίδων και Κορασίδων του Μυγδονιακού "πέφτουν" μόλις σε ένα μήνα στις μάχες των αντίστοιχων πρωταθλημάτων της Ε.Πε.Σ.Θ., η κα Τρύψια έχει να ολοκληρώσει ένα δύσκολο πρόγραμμα προετοιμασίας, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για την γυναικεία ομάδα στη Β' Εθνική λίγες μέρες αργότερα.
Ευχόμαστε καλό κουράγιο σε όλα τα κορίτσια και χωρίς τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.