Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Αστέριος Γαβότσης-Δήμαρχος Ωραιοκάστρου: «Θα είμαστε δίπλα στη σχολική κοινότητα προκειμένου να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργία των σχολείων μας»

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμών στο 3ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου,
στο 1ο και 2ο λύκειο Ωραιοκάστρου και στο 1ο και 6ο νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου, όπου και ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές, δύναμη και κουράγιο στους γονείς, υγεία και ήθος από τους καθηγητές και τους δασκάλους.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γαβότσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι στις προτεραιότητες της διοίκησης του δήμου παραμένει ο τομέας της παιδείας. «Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και φέτος, ανοίγοντας νέους δρόμους στη γνώση και τη μάθηση, θέτοντας καινούριους στόχους και προσδοκίες. Τόσο εμείς ως δημοτική αρχή, όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου μας θα είμαστε διαρκώς δίπλα στο εκπαιδευτικό προσωπικό, τους συλλόγους γονέων-κηδεμόνων και τις σχολικές επιτροπές, ώστε να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα που ανακύπτουν και να τα επιλύουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά και παράλληλα να μπορέσουμε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργία των σχολείων, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε», είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

«Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να εξασφαλίσουμε ένα σύγχρονο και πρότυπο σχολικό περιβάλλον για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Παντελής Πορφυριάδης ευχήθηκε η φετινή χρονιά να είναι ακόμη πιο δημιουργική από τις προηγούμενες και να δώσει περισσότερες επιτυχίες. «Οι γνώσεις που αποκτούν οι μαθητές αποτελούν πολύτιμο εφόδιο για την εξέλιξή τους και την πραγματοποίηση των στόχων τους», τόνισε ο κ. Πορφυριάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.