Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Την Τετάρτη πέφτει η αυλαία του «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2016»

Με τη θεατρική παράσταση «Γιατρός με το στανιό» από τον πολιτιστικό σύλλογο Νεοχωρούδας και σε σκηνοθεσία της Νέλλυς Δελή, η οποία αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, θα πέσει η αυλαία του «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2016», ενός νέου θεσμού του δήμου Ωραιοκάστρου και της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.
Η θεατρική παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Πενταλόφου.
Σήμερα το βράδυ στις 19.30 στο 2ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαλούχου. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας η παράσταση θα δοθεί στην εσωτερική σκηνή του σχολείου.
Το βράδυ του Σαββάτου στις 20.00 ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης… μετακομίζει στην Νέα Φιλαδέλφεια όπου στο Κελεσόγλειο Πνευματικό Κέντρο θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Η θαυμαστή Μπαλωματού» σε σκηνοθεσία Μαρίας Μπαλτατζή. 

Το βράδυ της Κυριακής στο χώρο του 3ου γυμνασίου Παλαιοκάστρου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μουσική παράσταση από το σχήμα «Η ΜέθΩδος των τριών» και από τους σολίστες του ωδείου «Ορφέας Ωραιοκάστρου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.