Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 3ημερες εκδηλώσεις του ΜΠΣ Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ» στις 4-5-6 Αυγούστου 2016.

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι 3ημερες εκδηλώσεις του ΜΠΣ Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ» στις 4-5-6 Αυγούστου 2016.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 18.00 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ νέων και παλαίμαχων προς τιμή του «Αναστάσιου Μαρμαρίδη» με αθλοθέτηση κυπέλου.  Οι άνθρωποι που βοήθησαν  να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας είναι οι εξής:   
Τους ευχαριστούμε όλους έναν έναν χωριστά. Νικητές του αγώνα στέφθηκαν οι παλαίμαχοι με το σκορ να είναι υπέρ τους στα πέναλντι με 5-4.  Στη συνέχεια έγιναν οι αθλοπαιδίες όπου συμμετείχαν πολλά παιδιά και ενήλικες οι οποίοι έπαιξαν, διασκέδασαν, γέλασαν και χόρεψαν με την ψυχή τους.  Οι νικητές των αγωνισμάτων αλλά και όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν στα αγωνίσματα πήραν μετάλλια. 

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου  παραμονή της γιορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έγινε ο εσπερινός στην παλιά Εκκλησιά της Μεταμόρφωσης όπου ο κόσμος με συγκίνηση και ευλάβεια παρακολούθησε το τελετουργικό και μετέπειτα έγινε η περιφορά της εικόνας στο χωριό.  Στη συνέχεια στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μεσαίου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία  η λαϊκό-ποντιακή βραδιά όπου συμμετείχαν στο τραγούδι Γιώργος Σιδηρόπουλος, Βασίλης Τοπαλίδης και  Έφη Σιδηροπούλου, στο κλαρίνο Γιώργος Ιακωβίδης, στη λύρα Δαμιανός Ακριτίδης, στο μπουζούκι Βασίλης Γυαλιντζής, στα πλήκτρα Λεωνίδας Γεωργιάδης, στα τύμπανα Σπύρος Κουρπαγιαννίδης και στον ήχο ο Παντελής.  Οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ο κόσμος διασκέδασε μέχρι αργά το πρωί.  Το Σάββατο 6 Αυγούστου το πρωί έγινε θεία λειτουργία στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και το βράδυ πραγματοποιήθηκε η μεγάλη χορευτική εκδήλωση του συλλόγου  όπου συμμετείχαν  χορευτικά συγκροτήματα από τον σύλλογο Δρυμού με χορούς από τη Μαύρη θάλασσα, από τον σύλλογο Ν. Φιλαδέλφειας με χορούς από την Μικρά Ασία, από τον Αναπτυξιακό σύλλογο Μονολόφου με χορούς από την Θράκη, από τον Μικρασιατικό σύλλογο Ν. Ιωνίας «ΗΡΟΔΟΤΟΣ» και από τα δύο συγκροτήματα του συλλόγου μας με χορούς από τον πόντο. Σε όλα τα χορευτικά δόθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής στην εκδήλωση μας.  Επίσης, ο σύλλογος μας τίμησε με πλακέτα τον γλύπτη Γεώργιο Κικώτη για το φοβερό μνημείο που δημιούργησε για τους πρώτους κατοίκους του Μεσαίου το οποίο φέτος έκλεισε 10 χρόνια.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, ο Αντιδήμαρχος Θωμάς Δίγκαλης, ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Ιωσιφίδης, ο πολιτευτής Δρ. Ιωάννης Βαλερής, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσαίου Αναστάσιος Α.Λαζαρίδης, ο βουλευτής Γεώργιος Λαζαρίδης, ο Δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Παναγιωτίδης, ο πατήρ Σταύρος, ο πατήρ Χαράλαμπος, ο Ιωάννης Μουρουζίδης και ο Θεόδωρος Αμανατίδης.

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Μεσαίου ευχαριστεί τον Δήμο Ωραιοκάστρου για τις καρέκλες τα τραπέζια την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων. Επίσης, ευχαριστεί για την οικονομική τους ενίσχυση το souper market Χρυσοχόου, την εκκλησία του χωριού μας, το κρεοπωλείο Ν. Φιλαδέλφειας Νικόλαος Παπαχρήστου, το κρεοπωλείο Λάζαρος Μαρμαρίδης στο Μεσαίο και όλο τον κόσμο που πρόσφερε χρήματα για την προμήθευση διαφόρων ειδών και προϊόντων για τις εκδηλώσεις από το souper market Χρυσοχόου Χρήστο στο Μεσαίο. Ευχαριστεί επίσης όλο τον κόσμο που πρόσφερε δώρα για τους λαχνούς.  Τέλος, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τα παιδιά του χορευτικού που βοήθησαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αυτών, τα οποία είναι: Παύλος Λαζαρίδης, Αλέξανδρος Μαρμαρίδης, Θοδωρής Κουτρουδίτσης, Σταμάτης Μουρατίδης, Χαράλαμπος Μαρμαρίδης, Ευρώπη Κουτρουδίτση, Ελένη Τσιτηρίδου, Ναταλία Ανθυμιάδου, Χρυσούλα Φωτιάδου, Ανθούλα Τσιτηρίδου, Θεοδώρα Καργατζή, Μαρία Φωτιάδου, Ιωάννα Αμδάκη, Ολυμπία Αθανασίου, Δήμητρα Λαζαρίδου, Ευαγγελία Βαρλατσάνη, Σοφία Μαρμαρίδου, Ελπίδα Γρηγοριάδου, την Ελίνα Μαυρίδου, τον Θεοχάρη Γρηγοριάδη, τον Σταύρο Μαρμαρίδη  και τον Λάζαρο Φωτιάδη για το ψήσιμο σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Ευχαριστεί ακόμη όλο τον κόσμο που μας τίμησε και μας στήριξε σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα. Σας θέλουμε κοντά μας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.