Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις στο Μελισσοχώρι για την 19η Ιουνίου 1913

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην πλατεία του Μελισσοχωρίου η εκδήλωση της επετείου για τη 19η Ιουνίου 1913, ημέρα έναρξης του Β' Βαλκανικού Πολέμου και εγκατάστασης του Γενικού Στρατηγείου στην Μπάλτζα κατά τη μάχη Κιλκίς - Λαχανά.
Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο δήμος Ωραιοκάστρου, η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς και η δημοτική κοινότητα Μελισσοχωρίου παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Τεχνικών Έργων, Πέτρος Αταμιάν και Ευάγγελος Καραστερίου αντίστοιχα, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, βουλευτές, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Γκάτσης, εκπρόσωποι του στρατού ξηράς και αεροπορίας, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος Λαγκαδά, εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων κ.α.  

Η επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε από τον εκπρόσωπο του μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, τον αρχιμανδρίτη, Δημήτριο Κουκουλεκίδη. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, ο πανηγυρικός της ημέρας από τη διδάκτορα Μαρία Τατάγια και ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο μουσείο Μελισσοχωρίου και τη δεξίωση που παρατέθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.