Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Απολογισμός – Ευχαριστίες για τo «1ο Φεστιβάλ Παιδείας Ωραιοκάστρου»

Αυλαία στο 1ο Φεστιβάλ Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου με τίτλο «Παιδαγωγικό Αντάμωμα», το Σάββατο 23 Απριλίου στο 2ο Γυμνάσιο.
Τέσσερεις ημέρες Φεστιβάλ Παιδείας που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων δήμου Ωραιοκάστρου με τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου, με παρουσιάσεις περιβαλλοντικών, πολιτιστικών προγραμμάτων καλλιτεχνικών, θεατρικών δρώμενων, ρομποτικής , τουρνουά σκάκι και η ομαλή διεξαγωγή του απέδειξαν ότι τα όμορφα πράγματα για να γίνουν χρειάζεται μόνο διάθεση και συμμετοχή. Τα στοιχεία της επιτυχίας, η συλλογική δράση, η έγκαιρη προετοιμασία και η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που εργάστηκαν σε διάφορους τομείς. Όλοι αγκάλιασαν την προσπάθεια και πρόσφεραν τον καλύτερό τους εαυτό, πρόσφεραν την ψυχή τους, το χρόνο τους και το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να δημιουργηθεί και να θεμελιωθεί ο θεσμός του Φεστιβάλ.
Συμπέρασμα, η αλληλοβοήθεια, ο εθελοντισμός, η ανθρωπιά, η χαρά και η δημιουργικότητα υπάρχουν!

Οι δεκάδες μαθητές, μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί τους από όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης, αποτελούν ένα «εκπαιδευτικό Θησαυρό» που μας έδειξε το όνειρο μιας καλύτερης και πολιτισμένης κοινωνίας.
Το Φεστιβάλ μας έκανε
  • Περήφανους επειδή το μαθητικό δυναμικό των σχολείων μας έδειξε ότι έχει γνώσεις και ευαισθησίες.
  • Σκεπτικούς επειδή οφείλουμε εμείς οι μεγαλύτεροι να ανταποκρινόμαστε συνεχώς στις απαιτήσεις των καιρών και τις αναζητήσεις τους.
Τα παιδιά με τα νιάτα τους, τη θετική ενέργεια, τη συμμετοχή, τη δράση, τη δημιουργία και το πάθος τους, μας χάρισαν μια υπέροχη εμπειρία και δημιουργούν το δικό τους αισιόδοξο μέλλον τους, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι το συνολικό μέλλον της κοινωνίας μας.
Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου ευχαριστεί από καρδιάς, όλους εσάς που προσφέρατε το χρόνο και τη διάθεσή σας, στοιχεία που ήταν καταλυτικά για την πραγμάτωση και επιτυχία του Φεστιβάλ.
Ηθική υποχρέωση και δέσμευση μας είναι να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα πολιτιστικά, καλλιτεχνικά, πνευματικά δημιουργήματα των μαθητών & εκπαιδευτικών του τόπου μας.
Ευχαριστούμε τους όλους τους χορηγούς για την στήριξή τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου κ Γεώργιο Θυμιατή για την παροχή της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του σχολείου , ώστε να πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ αλλά και για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχε.
το ΔΣ του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.