Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση ΚΕΔΕ-Μουζάλα: Τι θα ζητήσουν οι δήμαρχοι

Αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιώργο Πατούλη και Δήμαρχοι που υποδέχονται ή φιλοξενούν  πρόσφυγες και μετανάστες θα συναντηθούν τη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 με τον Αναπληρωτή Υπουργό για θέματα Μεταναστευτικής  Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.
Οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης θα ζητήσουν να ενημερωθούν από τον κ. Μουζάλα για την πολιτική και τα άμεσα σχέδια της Κυβέρνησης για το προσφυγικό και μεταναστευτικό, καθώς και να   συζητήσουν για τρέχοντα ζητήματα και προβλήματα που έχουν προκύψει στους δήμους  για το θέμα μετά το κλείσιμο των συνόρων  και την επιστροφή και  συγκέντρωση χιλιάδων μεταναστών.
Σύμφωνα με την ΚΕΔΕ, από τις απαντήσεις που θα δοθούν από τον κ . Μουζάλα θα εξαρτηθεί η περαιτέρω στάση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για αυτό το εθνικής σημασίας θέμα.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.