Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ. ΛΕΤΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ; Του Κ. Διαμαντόπουλου.


Το πρώτο μνημόνιο το ψηφίσαν 172 βουλευτές. Το δεύτερο το ψήφισαν 199 βουλευτές. Το τρίτο μνημόνιο, αφού ο Αλέξης έδωσε 17 ώρες σκληρού αγώνα, το υπέγραψε και το ψήφισαν στην Βουλή 230 βουλευτές. Το τέταρτο ελπίζω (γιατί η ελπίδα πάντα υπάρχει) να το ψηφίσουν ακόμα περισσότεροι.
Το μεγαλύτερο κακό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι έδωσε το δικαίωμα στην δεξιά να αναστηθεί και να βάλει στο ίδιο τσουβάλι όλη την αριστερά.
Στην αριστερά δεν είναι όλοι ίδιοι. Υπάρχουν αριστερές οργανώσεις που παλεύουν δεκαετίες τώρα ενάντια στην Ε.Ε, στο ΝΑΤΟ, στο ΔΝΤ. Είναι πάντα με τον λαό δίπλα στους αγώνες του. Εδώ και 40 χρόνια με τις μικρές μου δυνάμεις, είμαι μαζί στους αγώνες που δίνει το ΚΚΕ(μ-λ) για μια δημοκρατική Ελλάδα. Για μια Ελλάδα που θα έχει στο προσκήνιο τον εργάτη, τον αγρότη, τον νέο, τον μικρομεσαίο.
Πρέπει να ψηφίσουμε σ’αυτές τις εκλογές. Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ότι ο λαός είναι όρθιος, έτοιμος για αγώνες. Δώστε δύναμη σ’αυτούς που είναι μαζί σας, δίπλα σας, όχι μόνο στις εκλογές, αλλά και μετά, σε όλους τους αγώνες σας για μια καλύτερη ζωή…

Διαμαντόπουλος Κώστας
18 Σεπτέμβρη 2015

1 σχόλιο:

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.