Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Μ. Φωτόπουλος: "Θα διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Διαβατών"

 
 Αντιπροσωπεία εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Διαβατών με επικεφαλής το διευθυντή Γιάννη Ματζαρόπουλο καθώς και τον πρόεδρο των Ρομά Αθανάσιο Φραγκούλη, δέχθηκε σήμερα(χθές) στο γραφείο του ο Δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος. 
  Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, το οποίο στελεχώθηκε με έναν ακόμη γιατρό, κατόπιν ενεργειών του διευθυντή και του Δημάρχου, και πλέον βελτιώνει τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες. Πέραν τούτου, στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε και λειτουργεί εφημεριακό οδοντιατρικό τμήμα που καλύπτει τις περιοχές Δαβατών, Χαλάστρας & Κουφαλίων, ικανοποιώντας ένα αίτημα πολλών ετών. Τέλος, τέθηκε επιτακτικά το θέμα της διασφάλισης ομαλών συνθηκών εργασίας για το προσωπικό του Κέντρου Υγείας σε σχέση με τη συμπεριφορά ορισμένων επισκεπτών προς αυτό, ώστε να συνεχίσει να είναι δυνατή η παροχή των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.
   "Το Κέντρο Υγείας Διαβατών είναι για όλους τους πολίτες. Ωστόσο, δεν πρόκειται να το αφήσουμε στο έλεος ορισμένων που διαταράσσουν τη λειτουργία του" δήλωσε ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος, μετά το πέρας της συνάντησης. Από την πλευρά του, ο κ. Ματζαρόπουλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για το ενδιαφέρον και τη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.