Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Δωρεάν πρόγραμμα δήλωσης Φόρου 2015, υπολογίστε εύκολα και με ακρίβεια το εκκαθαριστικό σας.




Το PC Magazine, σε συνεργασία με την εταιρεία SoftLine, σας προσφέρει εντελώς δωρεάν μία πλήρη εφαρμογή συμπλήρωσης, επεξεργασίας και υπολογισμού φόρων φυσικών προσώπων [Ε1], καθώς και εκτύπωσης της δήλωσης μισθωμάτων ακινήτων [Ε2] για κατάθεση στην εφορία. Με την εφαρμογή Δήλωση Φόρου 2015, θα μπορέσετε να συμπληρώστε εύκολα τη φορολογική σας δήλωση και να υπολογίστε με ακρίβεια το εκκαθαριστικό σας.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα ελέγχου νέων εκδόσεων, ο οποίος γίνεται αυτόματα με την έναρξή του, χωρίς εσείς να εκτελέσετε κάποια διαδικασία, αρκεί φυσικά ο υπολογιστής να έχει σύνδεση στο Internet.
Αυτό κάνει πιο άμεση την πληροφόρησή σας για όλες τις αλλαγές ή προσθήκες που γίνονται στην εφαρμογή, ώστε να καλυφθούν όποιες τροποποιήσεις προκύψουν στη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων.
(To DVD με το πρόγραμμα  θα το βρείτε στο περιοδικό PC Magazine του Ιουνίου 2015.)

Συχνές Ερωτήσεις/ Απαντήσεις:

2 σχόλια:

  1. Απο που μπορουμε να "κατεβάσουμε " το πρόγραμμα δωρεάν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο αγοράζοντας το περιοδικό με 6,5 ευρώ.Το DVD είναι ενσωματωμένο στο τεύχος ΙΟΥΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.