Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Αξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων στο πλαίσιο της 2ης Προκήρυξης του Άξονα 3 του ΠΑΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ –
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑ

Αξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων
στο πλαίσιο της 2ης Προκήρυξης του Άξονα 3 του ΠΑΑ 
στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης, από την Πρωτοβάθμια Γνωμοδοτική Επιτροπή, των Φακέλων Υποψηφιότητας που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης προκήρυξης του Άξονα 3 του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 (λήξη προθεσμίας υποβολής 3/6/2013) και ενημερώθηκαν οι υποψήφιοι επενδυτές για τα αποτελέσματα.
Συνολικά για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχαν υποβληθεί 60 προτάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 11.792.185 Ευρώ και Δημόσιας Δαπάνης 5.896.092 Ευρώ.
Με βάση στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί στην Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ (ΑΝΕΘ) που αποτελεί το Μηχανισμό Υποστήριξης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έχουν εγκριθεί οριστικά 25 επενδυτικά σχέδια  συνολικού προϋπολογισμού 3.909.941 Ευρώ. Άλλα 4 επενδυτικά σχέδια εγκρίθηκαν καταρχήν αλλά οι επενδυτές δεν επιθυμούν την υλοποίηση τους ενώ έχουν απορριφθεί 31 επενδυτικά σχέδια. Για τα 19 από αυτά έχουν υποβληθεί ενστάσεις και αναμένεται η εξέταση τους από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.