Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ετοιμάζεται επιχειρησιακό πρόγραμμα κτηνοτροφίας 700 εκατομμυρίων ευρώ

Αδιάθετα κονδύλια από το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης ύψους επτακοσίων εκατομμυρίων ευρώ θα αξιοποιηθούν, μέσω στοχευμένων μέτρων για την κάλυψη όχι μόνο ζημιών, αλλά κυρίως για την υλοποίηση ενός επιχειρησιακού προγράμματος για την κτηνοτροφία που θα έχει ως στόχο την ανανέωση του ζωικού κεφαλαίου.
Τα παραπάνω ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου χθες Τρίτη 10 Φεβρουαρίου το απόγευμα, από το βήμα της Βουλής, κατά την διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέα κυβέρνησης.

Ο κ. Αποστόλου μιλώντας για τα προβλήματα της κτηνοτροφίας, τόνισε επίσης, πως προχωρά στην ορθή αποτύπωση των βοσκήσιμων γαιών με στόχο την ομαλή και απρόσκοπτη ροή των κοινοτικών πόρων. «Η μέχρι χθες αντιμετώπιση των βοσκοτόπων αποτελεί τη χειρότερη περίπτωση ανικανότητας στη διαχείριση των ζητημάτων διακυβέρνησης της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στέφανος Παπαπολυμέρου απο paseges.gr
papapolimerou@paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.