Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, Δελτίο Τύπου


Μετά την κατακραυγή που δημιουργήθηκε κατά του Δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Γαβότση για το πατρονάρισμα και προμοτάρισμα υποψηφίων της ΝΔ Β! Θεσσαλονίκης εν όψει των βουλευτικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής, το αυτοτελές γραφείο τύπου του Δήμου Ωραιοκάστρου σε ρόλο συνηγόρου και υπερασπιστή του προσώπου του κ. Δημάρχου έβγαλε ανακοίνωση που ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθεί να δικαιολογήσει την στήριξη που προσφέρει απλόχερα ο κ. Γαβότσης σε συγκεκριμένους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Με την ανακοίνωση αυτή πληροφορούμαστε για άλλη μια φορά πως ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος μας είναι "ανεξάρτητος"  και πως το ψηφοδέλτιο που κατέβασε στις προηγούμενες εκλογές ήταν πολυσυλλεκτικό και είχε υποψηφίους από όλα τα κόμματα, χωρίς να εξαιρεί ούτε το δικό μας.

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαταστήσει την αλήθεια διαψεύδει και καταγγέλλει ως αναληθή, αβάσιμη, αστήριχτη και αποπροσανατολιστική την ανακοίνωση του αυτοτελούς γραφείου τύπου του Δήμου Ωραιοκάστρου, τονίζοντας ότι:
1) Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου δεν είχε ούτε ένα μέλος του στο ψηφοδέλτιο της Πολιτείας με Όραμα του Γαβότση αλλά ούτε έχει και σήμερα καμία σχέση με την παράταξη αυτή που στηρίζει τις μνημονιακές πολιτικές της απερχόμενης συγκυβέρνησης που βύθισαν την χώρα στην καταστροφή.
2) Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου στήριξε επίσημα το ψηφοδέλτιο της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και μέλη του έθεσαν υποψηφιότητα μόνο  στο ψηφοδέλτιο της.
3) Από την πρώτη ημέρα προκήρυξης των αυτοδιοικητικών εκλογών η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου ενημέρωσε τους δημότες πως  οι τρείς συνδυασμοί με επικεφαλής τους κ.κ Γαβότση, Σαραμάντο και Παπακωνσταντίνου ανήκουν ή ταυτίζονται με τις πολιτικές της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πληθώρα μελών τους, στελέχωσαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα ψηφοδέλτια των τριών αυτών δημοτικών παρατάξεων.
4) Αναμένουμε από τον κ. Γαβότση να δηλώσει καθαρά στους δημότες του Ωραιοκάστρου, εάν συμμετείχε στις αρχαιρεσίες της τοπικής ΝΔ ή όχι.
Εν κατακλείδι, στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια τον τίτλο του «ανεξάρτητου» υποψήφιου διεκδικούν μόνο όσοι υποστηρίζονται κρυφίως από συγκεκριμένους κομματικούς φορείς (Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ) για να παραπλανήσουν τους πολίτες. Αίφνης όμως μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών ο τηλεοπτικός χάρτης της Ελλάδας βάφεται περιέργως με γαλάζιο ή πράσινο χρώμα ενώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πανηγυρίζουν για την επικράτηση των «ανεξάρτητων» υποψηφίων τους.
Όσο και αν ψάξουν οι πολίτες στον «ανεξάρτητο λόγο τους» δεν θα βρουν συγκεκριμένη πολιτική ευθύνη για την κατάσταση της χώρας μας. Κινούνται πάντοτε στο μελό σενάριο μιας δύσκολης εποχής που μας έχει φέρει σε δυσχερή θέση. Οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ δεν κατονομάζονται. Μια θολή και απρόσωπη εξουσία έχει πάντα την ευθύνη αλλά είναι τόσο θολή που δεν διακρίνεις ονόματα, ευθύνες και πολιτικές.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.