Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας “Eu Choralis” στο Παλαιόκαστρο.


 Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 
ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ “Eu Choralis” 

Είναι πλέον θεσμός στην πόλη μας η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας “Eu Choralis”, που γίνεται κάθε χρόνο τις παραμονές της μεγάλης γιορτής της Αγάπης.
Η φετινή συναυλία έχει ένα ιδιαίτερο χρώμα και άρωμα από την πατρίδα μας και τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, έτσι όπως ακούγονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η Γυναικεία Χορωδία “Eu Choralis” έχει την τιμή να παρουσιάσει το καλεσμένο μουσικό σχήμα στη φετινή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία. Πρόκειται για το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής του Ι.Ν. Αναλήψεως Θεσσαλονίκης, το οποίο θα μας παρουσιάσει μια πανδαισία , ένα πολύχρωμο μπουκέτο από τη χριστουγεννιάτικη Ελλάδα, με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια. Η διδασκαλία και η διεύθυνση του σχήματος ανήκουν στον Πέτρο Παπαεμμανουήλ.
Στη συναυλία θα συμμετάσχουν το Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας «Σολ» και η Γυναικεία Χορωδία “Eu Choralis”, τα δύο μουσικά σχήματα της Ενορίας μας που διαγράφουν σταθερή πορεία στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας, υπό την διδασκαλία της Άννας Γεράση και τη διεύθυνση του Αντώνη Κωνσταντινίδη. Τα δύο σχήματα θα μας μεταφέρουν στο κλίμα των ημερών με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο, εκτελώντας ένα απαιτητικό πρόγραμμα, το οποίο ετοιμάζεται με πολύ μεράκι.
Φέτος η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από το εισιτήριο των 5 ευρώ θα ενισχύσει τον 14 ετών ενορίτη μας Γιώργο Χ., ο οποίος πάσχει από λευχαιμία. Η είσοδος για τα παιδιά θα είναι δωρεάν.
Η παραγωγή είναι της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, η οποία προσπαθεί να προσφέρει στο κοινό του Ωραιοκάστρου αξιόλογες και ποιοτικές εκδηλώσεις.
Σας περιμένουμε όλους και ευχόμαστε ο Χριστός μας να γεννηθεί μέσα σε όλους και να προσφέρει τη χαρά που τόσο λείπει.
Καλά Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.