Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους του Πενταλόφου και Νέας Φιλαδέλφειας.Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου εφιστά την προσοχή στους πολίτες του πρώην δήμου Καλλιθέας

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από την υπερχείλιση του Γαλλικού ποταμού. Λόγω της υπερχείλισης έχει διακοπεί η κυκλοφορία προς την Νέα Φιλαδέλφεια και προς τα βουστάσια στον Πεντάλοφο. Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία για την υπερχείλιση του Γαλλικού ποταμού με την οποία ενημερώνει τους οδηγούς για την διακοπή της κυκλοφορίας στους δύο παραπάνω δρόμους.


Η ανακοίνωση του Δήμου Ωραιοκάστρου:


 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου εφιστά την προσοχή στους πολίτες του πρώην δήμου Καλλιθέας και τους επισκέπτες της περιοχής, που επιθυμούν να διέλθουν από τη γέφυρα της Φιλαδέλφειας καθώς η χθεσινή νεροποντή έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, τα οποία αναμένεται να αποκατασταθούν σύντομα.

Η γέφυρα για μια ακόμη φορά πλημμύρισε με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό ενός συμπολίτη μας, ο οποίος απεγκλωβίστηκε με την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή ο δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης, Χρήστος Παναγιωτίδης και στη συνέχεια ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Θωμάς Δίγκαλης.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, Χρύσανθο Αθανασόπουλο του εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του για την άμεση επέμβαση της Υπηρεσίας και τον απεγκλωβισμό του συμπολίτη μας.


Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.