Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Επιχείρηση διάσωσης πεζού που παρασύρθηκε από τα νερά του Γαλλικού

Δεν τον βλέπουμε πια, λένε από την Πυροσβεστική - Τις αρχές ειδοποίησαν παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο και τον άκουσαν να καλεί σε βοήθεια

Σε  εξέλιξη βρίσκεται το απόγευμα της Τετάρτης  μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ενός άνδρα που παρασύρθηκε από τα νερά του Γαλλικού Ποταμού.
Ο άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν πεζός παρασύρθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο ύψος της κοινότητας της Φιλαδέλφειας, στα όρια του νομού Θεσσαλονίκης. 
Όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, τις αρχές ειδοποίησαν παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο σε γήπεδο της περιοχής
Το έργο των πυροσβεστών, που βρίσκονται στο σημείο με πέντε οχήματα και δώδεκα άντρες, δυσχεραίνει το σκοτάδι.
Αρχικά οι πυροσβέστες που επιχειρούν στο σημείο είχαν οπτική επαφή με τον αγνώστων στοιχείων άνδρα, ο οποίος κρατιόταν από κλαδιά στην κοίτη του ποταμού.
Εδώ και λίγη ώρα, όμως, οι πυροσβέστες διαβιβάζουν στο κέντρο επιχειρήσεων ότι δεν έχουν οπτική επαφή με τον άνδρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άτομο που πιθανότατα δεν είναι κάτοικος του χωριού ήταν πεζό και προσπάθησε να διασχίσει το χείμαρρο. Παρασύρθηκε από τα νερά του Γαλλικού ποταμού, που έχουν υπερχειλίσει από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, ενώ για το λόγο αυτό έχουν κλείσει οι δρόμοι της περιοχής.

Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.