Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ρένα Αντωνιάδου: Δεν χρειάζεται να ισοπεδώνουμε τα παντα για χάρη της πολιτικής αντιπαράθεσης

Υπάρχουν και αυτοί οι δήθεν κοινωνικά ευαίσθητοι που με δηλώσεις τους δείχνουν πόσο "σέβονται" τους γονείς μας, αυτούς που μας έφεραν στη ζωή, που μόχθησαν να μας μεγαλώσουν, που μας βοήθησαν νταντεύοντας τα παιδιά μας κι εμείς σήμερα κατά την γνώμη τους δεν θα έπρεπε να τους το ανταποδώσουμε και μας κατηγορούν γιατί νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. 
Όχι λοιπόν, δεν γίνονται όλα τα πράγματα με βάση το συμφέρον αγαπητοί κύριοι, αλλά με γνώμονα τον σεβασμό και την αναγνώριση της προσφοράς αυτών των ανθρώπων που τόσα έχουν προσφέρει στην κοινωνία μας.
Λυπάμαι πραγματικά, δεν χρειάζεται να ισοπεδώνουμε τα πάντα για χάρη της πολιτικής αντιπαράθεσης.

1 σχόλιο:

  1. Οι "δήθεν κοινωνικά ευαίσθητοι που με δηλώσεις τους δείχνουν πόσο "σέβονται" τους γονείς μας¨ και οι δηθεν "δημοτικοι διοικούντες που δείχνουν πόσο "σεβονται" τους πολίτες που τους γνωρίζουν φυσιογνωμικά".
    Αντιπροσωπευτικότατη η φωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.