Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ο Κυρίζογλου νέος πρόεδρος των δημάρχων Κεντρικής Μακεδονίας

IMG_7584Της Χρύσας Κυριακού απο την "KARFITSA"
Αδιαμφισβήτητος νικητής ο δήμαρχος Αμπελοκήπων κατά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο συνδυασμός «Αυτοδιοικητική συνεργασία» με επικεφαλής τον Λάζαρο Κυρίζογλου έλαβε 108 ψήφους (14 έδρες), η Νέα Αυτοδιοικητική Κίνηση με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουτάρη 68 ψήφους (9 έδρες), η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία (ΣΥΡΙΖΑ) 18 ψήφους (2 έδρες) και ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης (Μεμονωμένος- ΚΚΕ) 5 ψήφους και δεν καταλαμβάνει καμία έδρα.
«Οι συνάδελφοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι άντεξαν στις πιέσεις, ξεπέρασαν τα κομματικά χαρακώματα και ψήφισαν αυτοδιοικητικά» δήλωσε λίγα λεπτά μετά την εκλογή του στο Karfitsa.gr ο Λάζαρος Κυρίζογλου. «Δηλώνουμε ότι θα επιδιώξουμε τον διάλογο και τη συνεργασία στην ΠΕΔ και θα επιδιώξουμε να συγκροτήσουμε διαπαραταξιακό προεδρείο«, συμπλήρωσε ευχαριστώντας και τους 199 εκλέκτορες, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.
Μάλιστα ο κ. Κυρίζογλου υποστήριξε ότι πρόκειται για πρωτοφανή συμμετοχή, καθώς είναι η πρώτη φορά που δεν έλειψε ούτε ένας εκλέκτορας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.