Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η «Δύναμη Δημιουργίας» «πάει» απευθείας για «καλάθι»

«Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων του δήμου μας, η παράταξη μας, όντας πρωτοπόρα και πάντα δίπλα στον πολίτη, δέχθηκε να συμπαραταχθεί δίπλα στην εκκλησία και να ενισχύσει την καινοτόμα αυτή προσπάθεια με σκοπό να βοηθήσει τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. 

Ευχόμαστε η αξιέπαινη αυτή προσπάθεια να γιγαντωθεί και να βρει υποστηρικτές ούτως ώστε να βοηθήσουμε όλοι στη δυνάμωση της τράπεζας τροφίμων και του κοινωνικού φροντιστηρίου», τόνισε ο επικεφαλής Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Η παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας- Νέα Πρόταση» θα συμμετέχει  στο 1ο τουρνούα καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει  ο Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο πάρκου Αποστόλων Πέτρου  και Παύλου στο Ωραιόκαστρο.
Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.