Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

"ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ' στον Πεντάλοφο: Πλήρης εγκατάλειψη, αλλά και πραγματικός εθελοντισμός από έναν αλλοδαπό!

Το "ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" στην αρχική μορφή του
Το μοναδικό πάρκο στον Πεντάλοφο όπου μπορούσαν οι γονείς να πάνε με τα παιδιά τους και να τα αφήσουν με ασφάλεια να παίξουν, απολαμβάνοντας παράλληλα και οι ίδιοι λίγη ξεκούραση μέσα σε έναν όμορφο χώρο, δυστυχώς έχει εγκαταλειφτεί πλήρως από την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου, με κατεστραμμένα τα μπαγκάκια του, το δίκτυο ποτίσματος του "γκαζόν",  την άλλοτε όμορφη ξύλινη περίφραξη... Όλα στο έλεος των αδέσποτων σκύλων που μέσα στα μεγάλα χόρτα και αγκάθια βρωμίζουν ακόμη περισσότερο το "Πάρκο του Βορρά".

Επισκεπτόμενος αυτό το πάρκο με την οικογένειά του ένας αλλοδαπός εργάτης του Πενταλόφου και βλέποντας τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν από την παρουσία τους στο χώρο κυρίως τα μικρά παιδιά, πήγε έψαξε και βρήκε εργαλεία και έπιασε αμέσως δουλειά. Επιδιόρθωσε όσα από τα μπαγκάκια μπορούσε -δεν είχε εξ άλλου και την απαραίτητη ξυλεία-, δείχνοντας πώς όταν υπάρχει θέληση για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ πολλά μπορούν να γίνουν. Του αξίζουν ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Το "ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ"... Σήμερα:


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.