Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και ο Κώστας Γιουτίκας

Στο πλευρό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για τις εκλογές του Μαΐου τάσσεται και επίσημα ο Πολιτικός Μηχανικός Κώστας Γιουτίκας.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γιουτίκας κατέθεσε την υποψηφιότητά του ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Κεντρική Μακεδονία στον επικεφαλής του Συνδυασμού ''Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία'' Απόστολο Τζιτζικώστα και συστρατεύεται μαζί του για τις επερχόμενες κρίσιμες
Ο 38χρονος Κώστας Γιουτίκας, είναι γιος του εκλιπόντος πρώην Δημάρχου του Δήμου Δέλτα του νομού Θεσσαλονίκης οδοντιάτρου Νικολάου Γιουτίκα. Κατάγεται από τη Βραχιά Θεσσαλονίκης, ζει και εργάζεται στη Χαλάστρα, όπου βρίσκεται και η έδρα της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο «Ανατόλια» της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια σπούδασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, από όπου και έλαβε, το 2000, το δίπλωμα του ως Πολιτικός Μηχανικός.
Είναι παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Αντωνέλλα Δαλακούρα και έχουν δύο παιδιά.

Πηγή:  Thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.