Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση συμμαθητών-απόφοιτων 1975 του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (21/9/2013) η συνάντηση συμμαθητών  αποφοίτων του δημοτικού σχολείου Πενταλόφου της σχολικής χρονιάς1974-1975.

Μετά από 38 ολόκληρα χρόνια συναντήθηκαν οι παλιοί φίλοι και συμμαθητές της σχολικής χρονιάς1974-1975 του δημοτικού σχολείου Πενταλόφου. Η συνάντηση ως αρχικό τόπο είχε το δημοτικό σχολείο Πενταλόφου, εκεί που πέρασαν ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής τους, όπως αναφέρουν στην πρόσκλησή τους προς όλους τους συμμαθητές. Στη συνέχεια όλοι μαζί  πήγαν  σε γνωστή ταβέρνα όπου πέρασαν μια ωραία βραδιά γεμάτη με αναμνήσεις και ...νοσταλγία!!
Στη συνάντηση ανταποκρίθηκαν όλοι σχεδόν οι συμμαθητές εκείνης της σχολικής χρονιάς  οι οποίοι μετά το τέλος της βραδιάς έδωσαν υπόσχεση για μελλοντική συνάντηση (όχι βέβαια μετά από 38 χρόνια πάλι, αλλά πολύ σύντομα).


Ο "ΚΑΛΛΙΘΙΩΤΗΣ" εύχεται σε όλα τα "παιδιά" να είναι γερά και να ξανασυναντηθούν την επόμενη χρονιά. Η χθεσινή συνάντηση μακάρι να γίνει παράδειγμα για όλους τους παλιούς συμμαθητές του δημοτικού σχολείου Πενταλόφου να πραγματοποιήσουν παρόμοιες συναντήσεις.

Τα "Παιδιά" μεγάλωσαν!!

"Σαν να μη πέρασε μια μέρα"


Τα σπουργιτάκια!!!



Οι μικρές "Νεράϊδες"




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.