Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πλημμύρισε χθες το απόγευμα ο Γαλλικός και αποκλείστηκε ξανά η Νέα Φιλαδέλφεια


 

Διάβαση Ν.Φιλαδέλφειας
Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας του Δήμου Ωραιοκάστρου από τον αποκλεισμό της συγκοινωνίας λόγω υπερχείλισης των υδάτων και πάλι στη διάβαση του Γαλλικού Ποταμού.Παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ωραιοκάστρου για κατασκευή γέφυρας το πρόβλημα παραμένει άλυτο με συνέπεια η Νέα Φιλαδέλφεια να αποκλεισθεί  για ακόμη μία φορά και η συγκοινωνία προς Θεσσαλονίκη να διεξάγεται μέσω της Νέας Μεσημβρίας και της Νέας Σάντας Κιλκίς. Αργά το βράδυ συνεργείο του Δήμου Ωραιοκάστρου με την συνδρομή της αστυνομίας απέκλεισε τον δρόμο προς το ποτάμι και από τις δυο πλευρές της διάβασης για να μην κινδυνεύσουν οδηγοί που θα ήθελαν να περάσουν αψηφώντας τον κίνδυνο. Όπως δήλωσαν στον "Καλλιθιώτη" αποκλεισμένοι οδηγοί από την Νέα Φιλαδέλφεια, η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο και είναι ανάγκη επιτέλους η δημοτική αρχή να ενδιαφερθεί και να δώσει λύση σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα.

Αποκλεισμένη και αφύλακτη η διάβαση του Γαλλικού Ποταμού και στον Πεντάλοφο λόγω υπερχείλισης των υδάτων




Αποκλείσθηκε και  η διάβαση του Γαλλικού Ποταμού προς Χαλκηδόνα στον Πεντάλοφο λόγω της υπερχείλισης των υδάτων και παρέμεινε αφύλακτη μέχρι αργά το βράδυ με κίνδυνο για τους οδηγούς των οχημάτων που προσπαθούσαν να την περάσουν. Στις 11.30 περίπου το βράδυ η αστυνομία απέκλεισε τον δρόμο τοποθετώντας κώνους . Ήδη όμως  ένα ΙΧ αυτοκίνητο είχε κολλήσει στη μέση του ποταμού προσπαθώντας να περάσει την διάβαση και χρειάσθηκε για να μη το παρασύρουν τα νερά να το ρυμουλκήσουν κάτοικοι του Πενταλόφου με άλλο αγροτικό αυτοκίνητο. 


Διάβαση Ν.Φιλαδέλφειας
Διάβαση Ν.Φιλαδέλφειας
Διάβαση Πενταλόφου
Διάβαση Ν.Φιλαδέλφειας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.