Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Συμμετοχή παιδιών απο το Δρυμό στον διαγωνισμό ECOMOBILITY



Μία ομάδα οκτώ παιδιών της Γ' τάξης του Γυμνασίου Μυγδονίας(πρώην Δρυμού)  που συμμετέχουν στον διαγωνισμό Ecomobility, ζητούν απο όλους μας την συμμετοχή στο ερωτηματολόγιο που έχουν αναρτήσει στο blog τους.

Το πρόγραμμα Ecomobility είναι μία περιβαλλοντική εκστρατεία ευαισθητοποίησης των εφήβων. Ζητά από τους μαθητές να ερευνήσουν τα προβλήματα της περιοχής τους σε τοπικό επίπεδο (δήμος, γειτονιά, χωριό) που δημιουργούνται από κάθε είδους μετακίνηση. Να εντοπίσουν ελλείψεις, κακοτεχνίες, να κάνουν έρευνα στο σχολείο, στο σπίτι για τα προβλήματα που παρατηρούν γύρω τους, να σκεφτούν λύσεις/προτάσεις που θα βοηθήσουν ώστε οι μετακινήσεις να γίνονται χωρίς την χρήση ιδιωτικού αυτοκινήτου, με την χρήση μαζικών μέσων μεταφοράς η με άλλο τρόπο (π.χ. ποδήλατο κλπ).

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό και την συμμετοχή όσων ενδιαφέρονται θα βρείτε κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.eco-mygdonia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.