Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Έχασε το ΔΑΣΩ απο το ΑΝΑΤΟΛΙΑ


Αναδημοσίευση απο volleynews.gr 

Δύο στα δύο για τον Κώστα Παπαδόπουλο στον πάγκο του Ανατόλια και δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά με 3-1 (25-22, 25-27, 25-15, 25-19) επί του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

Οι γηπεδούχες ήταν πολύ καλές από τη θέση του σέρβις, σημείωσαν 20 άσους και πίεσαν πάρα πολύ την υποδοχή της ομάδας του Γιάννη Ορφανού. Καλή εμφάνιση για το Ανατόλια από την Κωνσταντινίδου που είχε 9 μπλοκ, ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφερε στην ομάδα της η Κομλένοβιτς. Από την πλευρά του ΔΑΣΩ ξεχώρισε με την απόδοση της η Σκοπιανή διαγώνια Mαρίγια Πέτροβιτς, ενώ καλή εικόνα και το λίμπερο της ομάδας, Αθανασία Εζινέλη.

Έτσι οι γηπεδούχες έφτασαν τους 18 βαθμούς και είναι μόνες στην έκτη θέση της βαθμολογίας, τρεις λιγότερους από τον 4ο Ηρακλή και δύο από τον πέμπτο ΟΠΕΡ που έχει ματς λιγότερο. Αντίθετα το ΔΑΣΩ έμεινε στον ένα βαθμό, χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα και όσο περνούν οι αγωνιστικές η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει αρκετά.

Στις εξέδρες βρέθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των γυναικών Γιάννης Καλμαζίδης.

Να θυμίσουμε πως στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, το Ανατόλια είχε επικρατήσει με 3-1.

Διαιτητές: Κάλλης Κ.-Σταυριανίδης

Τα σετ: 25-22, 25-27, 25-15, 25-19

Για τα στοιχεία της ήττας από το Ανατόλια, μίλησε στο volleynews.gr ο προπονητής του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, Γιάννης Ορφανός, ενώ έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του σε κάποια σημεία του αγώνα.

Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη
«Ήρθε η ήττα αλλά δείξαμε αγωνιστικό πρόσωπο. Παίξαμε καλά για δύο σετ, καταφέραμε να πάρουμε το ένα αλλά ήμασταν εκτός στο τρίτο. Δείχνουμε κάποια καλύτερα στοιχεία, ενώ το παιχνίδι κρίθηκε στην υποδοχή όπου δεχθήκαμε αρκετούς άσσους και δεν την κρατήσαμε όπως έπρεπε».

Media


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.