Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε χθές Κυριακή στις 7μμ ο σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ»


Με την παρουσία αρκετού κόσμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα χθές Κυριακή στις 7μμ  ο σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ» σε αίθουσα του Κονταξοπούλειου. Την κοπή της πίτας ακολούθησε Κρητικό γλέντι με πλούσια εδέσματα και τσικουδιά προσφορά του συλλόγου.
Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους από πλευράς Δήμου Ωραιοκάστρου
ο Δήμαρχος κ. Σαραμάντος, ο αντιδήμαρχος κ. Πολυχρονίδης, ο αντιδήμαρχος κ.Ματσουκατίδης,  η αντιδήμαρχος κα Κέπετζη  η πρόεδρος του Δ.Σ. κα Δεληπάλα οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γαβότσης, κ.Τερζής Δ. Χρ,   κα Τσακαλίδου,  κ. Τερζής Α.Χρ, κ. Μαρμαρίδης, από την τοπική δημοτική κοινότητα ο πρόεδρος κ Τσακαλίδης Θ, ο κ. Γώγος, ο κ. Κανταρτζής, ο κ.Λαμπρόπουλος, ο κ. Ντίνας, ο, από του συλλόγους ο πρόεδρος της ΕΠΩΦ κ. Τσακαλίδης Ηρ, ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου κ. Νικόπουλος, αρκετοί σύλλογοι με αντιπροσωπείες τους μεταξύ των οποίων και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.