Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Νίκη 5-4 επί του Κεραυνού και άνοδος στη βαθμολογία για το Προπαιδικό του ΔΑΣΩ στον 5ο όμιλο της ΕΠΣΜ.


Προσθήκη λεζάντας
Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Νίκη 5-4 επί του Κεραυνού και άνοδος στη βαθμολογία για το Προπαιδικό του ΔΑΣΩ στον 5ο όμιλο της ΕΠΣΜ.

        Τα εύκολα δύσκολα έκαναν οι προπαίδες του ΔΑΣΩ στο σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου που έληξε με σκορ 5-4 υπέρ της ομάδας μας με γκολ που σημείωσε λίγο πριν το τέλος ο Γιάννης Χ΄΄παρασκευάς.
        Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με κατοχή της μπάλας σε όλη την διάρκεια του αγώνα καταφέρνοντας να προηγηθεί στις αρχές του β΄ ημιχρόνου με 4-2. Οι παίκτες μας στη συνέχεια χαλάρωσαν με αποτέλεσμα να δεχθούν την ισοφάριση, αντιδρώντας ωστόσο στα τελευταία λεπτά του αγώνα και φτάνοντας δίκαια στην επικράτηση με το αγγλικό σκορ 5-4.
       Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη για τους προπαίδες μας που αναρριχήθηκαν στον βαθμολογικό πίνακα. Στόχος πλέον είναι η νίκη στα επόμενα παιχνίδια που θα οδηγήσουν και στην πρόκριση για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.
      Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:
      Πετρίδης, Νικολαίδης Α., Θεοδωρόπουλος, Μπουκλής, Κακαβέλας, Ψάλτης, Παπαδημητρίου, Χ΄΄παρασκευάς, Σουλκάι, και Νικολαίδης Δ.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.