Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Δ.Α.Σ.Ω. : ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου  τo Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο Rose Garden. Ξεκίνησε η εκδήλωση με έναν χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου κάνοντας μία μικρή αναδρομή στις πρόσφατές επιτυχίες του συλλόγου στο βόλεϊ ( γυναικείο και κορασίδες), στο μπάσκετ ( εφηβικό και ανδρικό ), στο ποδόσφαιρο ( προπαιδικό ) καθώς και στο TAEKWON-DO.Ο πρόεδρος ζήτησε από τους παρευρισκομένους να στηρίξουν την αιμοδοσία του φιλανθρωπικού σωματείου ¨ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ ¨που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας όπου το φλουρί έπεσε στο τμήμα του LATIN.

         Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν δείγματα της δουλειάς των παιδικών τμημάτων ΜΠΑΛΕΤΟ με δασκάλα την κ. Tζιβάνογλου Νινέτα με πρώτο χορό το «ΑΜΕΛΙ», ακολούθησε το τμήμα της ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ που αν και καινούργιο έκλεψε την  παράσταση  με τη «PATTY».
        Συνέχισαν τα τμήματα ΜΠΑΛΕΤΟΥ με δασκάλα την κ. Χατζίδου Σοφία με το
« ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ» , το « ΠΑΠΙ- ΤΑΜ »  και τέλος τα « ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ »         Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με  το παιδικό τμήμα HIPHOP με δασκάλα την κ. Ανθούλη Χριστίνα με  REMIX.
        Ακολούθησε το  παιδικό LATIN με δασκάλα την κ. Χατζίδου Σοφία με πρώτο χορό το «ROCK nROLL» και στη συνέχεια  ένα LATIN ποτ- πουρί.
        Το πρόγραμμα έκλεισε με  τα τμήματα ενηλίκων LATIN  με πρώτο χορό το «TANGO», ακολούθησε το «MAMBO» και τέλος ένα καταπληκτικό  «ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΝΓΚΟ» από τη Σοφία και τον Δημήτρη. Ο σύλλογος σε μια προσπάθεια να επιβραβεύσει τους αριστούχους μαθητές και αθλητές του συλλόγου τους απένειμε αριστεία.
        Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο  κ. Γαβότσης Αστέριος αρχηγός της παράταξης Πολιτεία με όραμα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τερζής Χρήστος, ο κ. Κεβρεκίδης Αλέξανδρος εκρόσωπος της Ε.Π.Ω.Φ και ο γενικός γραμματέας της Α.Ε.Ω. κ Καραϊδης Απόστολος.

Φωτ/φίες απο την εκδήλωση:





























      

Το θέαμα ενθουσίασε τους παρευρισκομένους οι οποίοι είχαν κατακλίσει την αίθουσα από νωρίς και χόρεψαν μέχρι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.