Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ 2013 ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!

Δελτίο Τύπου 15/1/2013

Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Μελισσοχωρίου στις 13-1-2013, με την προσέλευση πάνω από 150 ατόμων!!!
Ο ήπιος καιρός βοήθησε πάρα πολύ, έτσι ώστε οι μπαμπάδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ έψησαν με άνεση τα κρεατικά που πρόσφεραν κρεοπωλεία από όλη την περιοχή, ενώ οι μαμάδες πρόσφεραν στους καλεσμένους υπέροχες πίτες, σαλάτες και μια φιλοξενία για την οποία δέχθηκαν θερμά συγχαρητήρια από τους υπόλοιπους γονείς των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο πατέρας Δημήτριος, που ευλόγησε τις πίτες και την εκδήλωση, ο κ. Γιάννης Μαραγγινός, γραμματέας της Δόξας Δρυμού, ο κ. Μοσχόπουλος πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσοχωρίου, ο κ. Παρισόπουλος Γεώργιος αντιδήμαρχος, ο κ. Γαβότσης Αστέριος αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου, ο κ. Κουκουρούζης, διαχειριστής του site Καλλιθιώτης, ο κ. Ηρακλής Τσακαλίδης, πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου όπως και πλήθος γονιών, αθλητών, αθλητριών αλλά και φίλων του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, που γέμισαν με ευχάριστη διάθεση το χώρο.
Μετά την κοπή της πίτας των τμημάτων αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου, τιμήθηκε ο δικηγόρος και φίλος πλέον του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, κ. Γιάννης Ιερόπουλος για τη συνεχή στήριξη και προσφορά του στο Σύλλογο και ειδικότερα στα 7 παιδιά που δικαιώθηκαν από το ΑΣΕΑΔ.
Ακολούθησε κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς με πλούσια και «ζεστά» δώρα, αφού κληρώθηκαν μια σόμπα και ξύλα από καταστηματάρχες της περιοχής και όχι μόνο, όπως και βιβλία από τις εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ» και του συγγραφέα Γεώργιου Μανουσάκη.
Η εκδήλωση έκλεισε με χορούς και τραγούδια αργά το απόγευμα και κλείστηκε το ραντεβού για του χρόνου με υγεία, χαρά και επιτυχίες για όλους!!!
Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ευχαριστεί τους χορηγούς του, χωρίς τη στήριξη των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί τόσο επιτυχημένα η εκδήλωση και παραθέτει τη λίστα με τα ονόματά τους.
Και εις άλλα με Υγεία!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.