Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

1η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ωραιοκάστρου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ                                                                      Ωραιόκαστρο, 17/01/2013
                                                                                                    Αριθ. Πρωτ.: 1243
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ:
Τα Μέλη  της  Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης
Στην  τακτική συνεδρίαση της  Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ωραιοκάστρου
Η Εκτελεστική Επιτροπή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την κατάρτιση του προϋπολογισμού και του ετήσιου προγράμματος δράσης, συγκεντρώνει και αξιολογεί τις προτάσεις των υπηρεσιών του δήμου καθώς και της επιτροπής διαβούλευσης.
Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 76 του Ν.3852/2010 η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης γνωμοδοτεί σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα δράσης του δήμου, το επιχειρησιακό πρόγραμμα και το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Ωραιοκάστρου) την 24Η  του μηνός Ιανουαρίου  έτους 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 με τα εξής θέματα:
2. Διατύπωση Γνώμης για τον προϋπολογισμό οικ. έτους 2013.
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, την ίδια ώρα, οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία. (άρθρο 6 παρ. 2 Κανονισμός Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ωραιοκάστρου)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.