Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ διοργανώνει τον ετήσιο χορό του συλλόγου το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων KONSTANTINOS EXCLUSIVE, η οποία βρίσκεται στον κόμβο Καβαλαρίου

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. & FAX 2310 694652                                                                                                                                      ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
                                                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ διοργανώνει τον ετήσιο χορό του συλλόγου το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων KONSTANTINOS EXCLUSIVE, η οποία βρίσκεται στον κόμβο Καβαλαρίου, στο 16ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στην αριστερή πλευρά του δρόμου για τους κινούμενους προς την Καβάλα. Η τιμή της πρόσκλησης είναι  20 και περιλαμβάνει πρώτο πιάτο-κύριο πιάτο-σαλάτες-τυριά-γλυκό . Το πιοτό σε απεριόριστη κατανάλωση.

     Κατά τη διάρκεια της βραδυάς θα τιμηθούν από το σύλλογο οι καλλιτέχνες της ποντιακής μουσικής Σπύρος Χαραβόπουλος και Παναγιώτης Ασλανίδης για τη συνολική τους προσφορά στον ποντιακό πολιτισμό και παράδοση.

     Θα δρομολογηθεί  δωρεάν πούλμαν για τη μετάβαση κι επιστροφή όσων δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσον. Η αναχώρηση από το Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο στις 8 το βράδυ.

     Το προσκλητήριο απευθύνεται σ όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους του συλλόγου, που με την παρουσία τους θα δώσουν μια βαθειά οικονομική ανάσα στο σύλλογο αφ ενός αλλά και θα απολαύσουν μιά βραδυά με γνήσιο ποντιακό πρόγραμμα, διανθισμένο με δημοτικούς χορούς κι ελαφρολαϊκό πρόγραμμα.

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
         ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                          ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥΡΤΖΙΟΥ
    
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.