Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ “EU CHORALIS”


Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                          

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ
“EU CHORALIS”

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30μ.μ., στο Δημοτικό Μέγαρο Παλαιοκάστρου, του Δήμου Ωραιοκάστρου, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη, πλέον, Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, η Γυναικεία Χορωδία του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου “Eu Choralis”, η οποία φέτος έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Δεύτε Ίδωμεν Πιστοί…».
Στη φετινή συναυλία φιλοξενείται Βυζαντινός Χορός Ψαλτών, ο οποίος, στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από τη βυζαντινή μουσική παράδοση, αποδίδοντας ύμνους του Αγίου Δωδεκαημέρου αλλά και παραδοσιακά βυζαντινά κάλαντα.
Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η χορωδία Eu Choralis θα παρουσιάσει μέρος από το χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριό της, το οποίο, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει παραδοσιακά κάλαντα από την Ελλάδα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο, διασκευασμένα για γυναικεία χορωδία. Η βραδιά θα έχει και αρκετές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις.
Φετινός καλεσμένος της Χορωδίας Eu Choralis, για να συνοδεύσει στο πιάνο, είναι ο πιανίστας κ. Θανάσης Γοβατζιδάκης, καθηγητής πιάνου στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος και στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και ιδρυτής του μουσικού συνόλου “Art Various”.
Τη διεύθυνση της Χορωδίας Eu Choralis έχει ο μουσικολόγος κ. Αντώνιος Κωνσταντινίδης, ενώ τη μουσική διδασκαλία η εκπαιδευτικός μουσικής κ. Άννα Γεράση.
Σας περιμένουμε όλους σε μια πανδαισία χριστουγεννιάτικης μουσικής για να ζεστάνουμε τις καρδιές μας μέσα από μελωδίες και ύμνους της μεγάλης γιορτής που έρχεται. Η είσοδος είναι ελεύθερη.     
Καλά Χριστούγεννα! 


EU CHORALIS CHRISTMAS CONCERT 2012 Trailer 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.